Nevşehir il genelinde yürüttüğü çalışmalar ile göze çarpan Kapadokya Platform Başkanı ve İYİ Partinin Kurucu üyesi başarılı iş insanı Ahmet Erdemli, bir taraftan saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor diğer taraftanda ilçelerde yeni üye kayıtları yapıyor.  

Uzun zamandır çok sık saha faaliyetleri yürüten Nevşehir'in ayrı ayrı ilçe köylerini ziyaret eden onların dertlerini gündeme getirip çözüm tavsiyelerinde bulunan İYİ Partinin Kurucu Üyesi Ahmet Erdemli bir haftadır tüm ilçelerde yeni üyelere rozetlerini taktı.

Saha çalışmaları kapsamında Nevşehir'de halkın nabzını tutan Ahmet Erdemli, “İtiraz ve infial çok yüksek. Vatandaşın tek beklediği sandık” açıklamasında bulundu.

“ÇOK YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

Erdemli, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada, “Vatandaşın nabzını biliyoruz. Buradaki amacımız vatandaşı dinlemek, vatandaşın gönlündeki, zihnindekini daha açık bir şekilde öğrenmek. Ona göre politikalarımızı, yaklaşımlarımızı belirleyip, geliştiriyoruz. Çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Aslında vatandaşlarımızla beraberliğimiz çalışma kapsamına girmiyor. Bizim için çalışma değil bu, aslında keyifli buluşmalar. Fakat tespit ettiğimiz şu husus var: hakikaten itiraz ve infial çok yüksek. Vatandaşın tek beklediği sandık. O sandık ufku olmasaydı vatandaşın itirazı başka türlü ifade edilirdi. Kanaatim o” ifadelerini kullandı.

Erdemli: "Nevşehir bu 3 başlıkta ele alınmalı..."

Ahmet Erdemli'den Nevşehir ile ilgili sohbetimizde şu yorumlarını not ettik;  Tarım ve Hayvancılık ülkemizin tam bağımsız olması gereken bir alan bunun için çiftçimizin sürekli kazanacağı formülleri uygulamak çok da zor değil, sadece işi ehillerine teslim edip takip sistemleri kurulması gerekir. Ekim işleri tüketime göre dizayn edilmeli. Ayrıca Turizmde şu an Dünya'nın en ucuz tatil ülkesi olmamız sebebiyle yoğun geçiyor. Ekonomimiz iyi olacağı dönemlerde de dünyanın zengin ülkeleri ile iyi ilişkiler kurarak seçkin turistler getirerek bu durumu geliştirmeliyiz. Ayrıca 20 milyon yılda oluşmuş Kapadokya'da çivi çakarken dikkat etmeliyiz. Sanayi alanında da Kayseri ilimiz ve Mersin ilimiz ile ucuz lojistik yolları kurarak Nevşehir Organize Sanayini büyütmeliyiz.

"Türkiye'nin gücüne inanan bir partiyiz. Geniş bir ekonomi kadrosuna sahibiz" diyen Ahmet Erdemli, şunları dile getirdi: Nevşehir'in kurtuluş reçetesini de "Tarım - Hayvancılık, Turizm, Organize Sanayi" olarak değerlendirmelerde bulunan Erdemli'nin önümüzdeki 6 ay içinde yapılacak genel seçimlerde Nevşehir İYİ Parti milletvekili adayı olacağı düşünülüyor.

Erdemli: "Partim ne görev verirse yaparım! Hiçbir görevden kaçmam"

Bu konuda fikrini sorduğumuz sayın Erdemli; Nevşehir Teşkilatımızın, Genel başkanımızın ve halkımızın memleketimiz ile ilgili bir görevi bana uygun görmeleri durumunda partimizin bir neferi olarak bunu emir olarak telakki eder ve gerekeni tabiki yaparım" şeklinde cevap verdi.