Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'ı ziyaret etti.
 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın yanı sıra, MHP MYK üyesi Mehmet Varol ,Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi, İl, merkez ilçe, kadın kolları yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'a kabulü için teşekkür etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde MHP adına Nevşehir Belediye Başkanlığına aday olan Prof. Dr. Filiz Kılıç, gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın taleplerini ve önerilerini dinledi.

Kılıç, "Nevşehirli halkımızın teveccühleri ile eğer Başkan olursam, Nevşehir'de yaşayan bütün insanların belediye başkanı olacağını belirterek, “Hiçbir şekilde ayrım yapmadan hizmet edeceğimin sözünü tüm Nevşehir’in huzurunda veriyorum” dedi.


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'da MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’a seçim sürecinde başarılar diledi ve “Nevşehir için hayırlısı olsun.” dedi.