Meclis'in 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte Nevşehir'de ilçe, belde ve köy ziyaretlerine ağırlık veren TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, geçtiğimiz günlerde Ürgüp ve Derinkuyu ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugünde Acıgöl ilçesini ziyaret etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve İGM Üyelerinin katılımıyla Acıgöl'de bir dizi ziyarette bulundu.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Rekorlar ilçemiz Acıgöl’ümüzdeyiz. İlçe Başkanımız Ramazan Gül, Belediye Başkanımız Ercan Ertaş, teşkilat üyelerimiz, Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru ve hazirunumuzla ilçe merkezimizdeki esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek, hemşerilerimizle de hasbihal ediyoruz. Ardından da Acıgöl Şoförler Odamızı hazirunumuzla ziyaret ederek; şoför kardeşlerimizle istişarelerde bulunduk." dedi.