AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz beraberinde, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve İGM Üyelerinin katılımıyla Acıgöl köylerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Acıgöl köyleri, Milletvekili Açıkgöz'ü bağrına bastı!

Karacaören ve Tepeköy ziyaretleri sonunda açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Karacaören Köyümüzdeyiz. Karacaörenli hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi Sevdamız Nevşehir diyerek aralıksız çalışıyoruz. Nevşehir İl Özel İdaremiz tarafından yapılan yeni köy muhtarlığı inşaatını hazirunumuzla yerinde inceledik, hemşerilerimize ve köyümüze hayırlı olsun. Köyümüzde bir dizi incelemenin yanı sıra geleceğimizin teminatı evlatlarımızla da eğitim ve spor konularında sohbet etmeyi ihmal etmedik." dedi.

Daha sonra Tepeköy'ü ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz; "Acıgöl/Tepeköy’ümüzdeyiz. 7’den 70’e, köy köy, belde belde, ilçe ilçe Sevdamız Nevşehir’de Gönül Seferberliği’mize devam ediyoruz. “Biz, kahraman milletimizle beraberiz ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle yola devam edeceğiz.” dedi.

Acıgöl köy ziyaretlerinde, vatandaşlar Milletvekili Açıkgöz’e yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar, gerçekleştirilen ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ün dağ taş demeden halk ile birlikte olduğunu dertlerini dinlediğini ve çözüm için girişimde bulunduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Açıkgöz Acıgöl'de muhtarlarla buluştu...

Acıgöl ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısı düzenleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Acıgöl merkez ve köy Muhtarlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Rekorlar ilçesi Acıgöl’ümüze hizmet etmek hepimiz için onurdur;gelişen ve büyüyen Acıgöl için hemşerilerimizle el ele gönül gönüle Sevdamız Nevşehir’imize hizmetkârız… Günün anlamlı hatırası ise; "1 Şehit, 1 Öykü, 1 Şiir " ...Allah, tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Şühedamızdan ve kahraman milletimizden razı olsun inşAllah." dedi.