Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın organizasyonunda gerçekleşen programa katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamız, Nevşehir Ticaret Borsamız ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odamızın Demokrasi ve Özgürlükler Adasında müşterek düzenlediği istişare toplantısına hazirunumuzla katılım sağladık." dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Sevdamız Nevşehir için tüm paydaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz.”

Tarihi bir mekandayız...

Türkiye'nin demokrasi ve siyasi tarihinin utanç vesikaları olan; darbe, tutuklamalar ve yargılamalar ülkemizin genç nesillerine öğretmeliyiz.

Darbe teşebbüsüne milletin oyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan cesareti ve kararlı duruşuyla, milletimizin desteğiyle karşı durabilmiştir. Eski Türkiye anlayışını da bertaraf etmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'ın vurguladığı gibi demokrasiye olan saygıyı ve inancı canlı tutan, simgeleyen bir yapı, ışığıyla geleceği de aydınlatacaktır.

GTİ ve NTSO Başkanımız, Değerli Büyüğümüz M. Arif Parmaksız'ın ev sahipliğinde düzenlenen program için kendilerine şahsım ve Nevşehir’imiz adına teşekkür ediyorum." dedi.