TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde servislerde yatan ve tedavileri devam eden hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Milletvekili Açıkgöz, hastaneden ve personelden memnun olup olmadıklarını ve herhangi bir talepleri bulunup bulunmadığını sorduğu hastalara moral verdi, ‘geçmiş olsun ‘ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi.

Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, tüm hastalara acil şifalar diledi.

Ziyaretlerde hasta yakınları ile de görüşen ve dertlerine ortak olan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, hastane görevlileri ile de görüşerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavileri devam eden hastalarımıza ve refakatçilerine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek; fedakar sağlık çalışanlarımıza da emekleri için şükranlarımızı sunduk" dedi...‬

Açıkgöz; ‪“17 yıldır sağlıkta AK hizmetlerle vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu, kaliteli yaşam sürmeleri için çalışıyoruz.” dedi.

Hastane ziyaretini sürdüren Milletvekili Açıkgöz'ün bu sürpriz ziyareti ve ihtiyaçları halinde kendisine ulaşabilecekleri telefon numarasını da vermesi, hastalara bir nebze de olsa moral kaynağı oldu.