Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile birlikte Jeotermal kaplıcalarıyla ünlü Kapadokya'nın şifa kapısı Kozaklı ilçesine ziyarette bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ü Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, İlçe Başkanı Orhan Uçar ve İGM Üyesi Atila Şen karşıladı. 

Başkan Kabukcuoğlu ve İlçe teşkilatı ile bayramlaşan Milletvekili Açıkgöz, daha sonra hayırseverler tarafından yaptırılan Kızılkoyunlu mahallesi camii ni ziyaret etti. Ardından ilçede taziye ziyaretlerinde de bulunan Açıkgöz, göstermiş olduğu ev sahipliğinden dolayı İlçe Başkanı Uçar ve Belediye Başkanı Kabukcuoğlu'na teşekkürlerini iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Bayram sevincimiz İGM Başkanımız Gürbüz Dinç, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu, İGM Üyemiz Atila Şen ile birlikte Kozaklı ziyaretimizle devam ediyor;

- Kozaklı’da önceden açılışını gerçekleştirdiğimiz camimizde mevlid yemeğinin bereketini paylaştık,

-Miniklerimizle şekerlerimizi paylaştık,

-Hemşehrilerimize taziye ziyaretinde bulunduk." dedi.

2023 seçimlerinin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Milletvekili Açıkgöz, “AK davaya gönül verenler olarak bizler de liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna destek olmak için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.