TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu, esnafın Ramazan ayını tebrik etti.

Açıkgöz'den Nevşehir Esnaflarına Ramazan Ziyareti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Milletvekili Açıkgöz, Ramazanlarını tebrik ederken, hayırlı işler dileğinde de bulundu.

KOLAYLIKLARI ANLATIYORUZ

Esnaf ziyaretlerine önem verdiklerini kaydeden Açıkgöz, “Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de sağlık şartları nedeniyle çeşitli kısıtlamalar getiriliyor. Bu kısıtlamalardan olumsuz yönde etkilenen kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. AK Parti hükümeti olarak kredi ve sosyal yardımlarla esnafımızın derdine çare bulmaya, çare getirmeye çalışıyoruz. Hamdolsun dünya geneli ile kıyaslandığımızda ülkemiz yerinde ve zamanında alınan önlemlerle iyi durumda bulunuyor. Bu ziyaretlerle ayrıca Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ilgili bakanlıklarımızın esnaflarımız için duyurduğu kolaylıkları da anlatma imkânı buluyoruz.” ifadelerine yer verdi.

DEVAMI GELECEK...

"Belli program dahilinde esnaf ziyaretini sürdürdükleri söyleyen Milletvekili Açıkgöz, “Önce 15 Temmuz Mahallemiz’de hem esnaf hem de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dertleştik. İstek ve taleplerini dinledik. Ardındanda vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için AK parti Nevşehir il binasında vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Çözüm getirme adına yanlarında olduğumuzu söyledik. Bundan sonra da aynı şekilde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Açıkgöz, İl Binasında Vatandaşlarla Buluştu...

Milletvekili Açıkgöz; "Ramazan  bereketini bize samimi muhabbetle gönüllerini açan hemşerilerimizle paylaşmaya, Sevdamız Nevşehir’imizin kadim esnaflarımıza da hayırlı ve bereketli kazançlar dilemeye bugünde devam ettik" dedi...

"Sadece seçim dönemlerinde değil, meclis çalışmalarından bulduğumuz her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz diyen Milletvekili Açıkgöz, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin, hasılı tüm hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmaya, muhabbetlerine ortak olmaya devam ediyoruz" dedi.

Hayırlı Ramazan’lar NEVŞEHİR...

Başta İslâm alemi olmak üzere tüm Nevşehir'in Ramazan ayını tebrik eden Açıkgöz şunları söyledi: “Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayını hep birlikte idrak ediyoruz ama içimizde burukluk var. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da sağlık gerekçesiyle Ramazan ayını çeşitli kısıtlamalarla geçireceğiz. İnşallah bu Ramazan, kısıtlamaların son olduğu Ramazan olur. Lütfen hem kendimiz hemde sevdiklerimizin sağlığı için tedbirlere uyalımİnşallah bu fedakârlıklarımızın karşılığını, bayram sonrası hep birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, müreffeh günlere ulaşarak alacağız. Herkese Hayırlı Ramazan’lar diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret ve sohbetleri için memnuniyetini dile getiren Nevşehirli vatandaşlar ise Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretleri için teşekkür ettiler.

İşte Milletvekili Açıkgöz'ün yoğun geçen Pazartesi maratonu;

Pazartesi ve Ramazan Bereketi;

✅İl Başkanlığımızda Hemşerilerimizle Buluşma,

✅ Nevşehir Valimiz Sn İnci Sezer Becel, İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Belediye Başkanımız Mehmet Savran, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir ile birlikte“Bir İyilik Yap #Nevşehir Projesi” kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikte düzenlediği İstiklal Marşı okuma, satranç, şiir yarışmalarımıza katılan, iyilikte yarışan genç arkadaşlarımızı tebrik ederek, hediyelerini takdim ettik.

✅Hazirunumuzla, Nevşehir Belediyemiz tarafından 15 Temmuz Mahallesi’ne yapılan ve eski belediye başkanlarımızdan merhum Seyit Mehmet Akbay’ın isminin verildiği parkın açılışını dualarla gerçekleştirdik. Bu güzelliğin şehrimize kazandırılması adına sosyal belediyecilik anlayışıyla emeklerini esirgemeyen,  Belediye Başkanımız Mehmet Savran’a teşekkür ediyorum. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun.
#SevdamızNevşehir

​​​​​​​