TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ve Türkiye Gençlik STK'ları Platformu - TGSP Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Haydar Ustaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

İlk olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci'yi ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz; "Çok değerli ve çok çalışkan kardeşim; varlığınız güç veriyor. Nazik ev sahipliğin için teşekkür ederim. Ayağınıza taş değmesin. Siz değerli gençlerimizin yanında olmaktan, sizlerle omuz omuza mücadele etmekten, katkı sağlamaktan onur duyarım." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci; "Değerli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Her daim Türkiye'nin gençlerine destek olan bir ağabeyimiz. Kendilerine ziyaret ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Türkiye Gençlik STK'ları Platformu - TGSP Yönetim Kurulu Başkanı, değerli kardeşim Ali Haydar Ustaosmanoğlu’nu, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Cem Çekerek ile ziyaret ettik. Değerli ve genç başkanlarımıza kıymetli sohbetleri için teşekkür ederim. Genç kardeşlerimizin ortaya koydukları tavırdan, emekten ve mücadeleden anlıyoruz ki Türkiye Yüzyılı vizyonumuz emin ellerde. Elhamdülillah." dedi.