Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yılın son gününde köy ziyaretleri ile gönüllere dokunuyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de yaptığı ziyaretleri ile vatandaşın dertlerini, üzüntü ve sevinçlerini yerinde dinleyip hemşehrilerinin gönlüne dokunuyor.  Dur durak bilmeden ilçe, belde ve köylerde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Açıkgöz, hem onları dinliyor, hem yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, hemde vatandaşlara 'Yeni ekonomik modeli' anlatmayı sürdürüyor.

İlk olarak Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünü ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip Mekke’nin fethinin 1392. yıl dönümünü kutladı.

Açıkgöz; “Yıl Biter, Ziyaretlerimiz Bitmez”

Cuma namazını Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünde kıldıktan sonra, cami cemaatiyle sohbet edip vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "Derinkuyu/ Çakıllı Köyümüzde hemşerilerimizle bir araya gelerek, Cuma’nın bereketini muhabbetle paylaştık." dedi. Açıkgöz, cami ziyaretinin ardından kendilerine yakın ilgi gösteren Çakıllı köyü vatandaşlara da teşekkür etti.
 

“Asrın Fatihi Cumhurbaşkanımız”

Milletvekili Açıkgöz; "Derinkuyu/ Çakıllı-Özlüce Köyü arasında bir hacı amcamız yanımıza gelip duygularını bir şiirle anlatırken, Anadolu irfanının ve kadirşinas insanımızın Sn Cumhurbaşkanımıza sevgi ve muhabbetini bir kez daha gözler önüne serdi.


Milletvekili Açıkgöz'ün Çakıllı'dan sonraki durak Güvercilik köyü oldu...

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Köy ziyaretlerimize devam ediyoruz; Güvercinlik Köyümüzdeyiz.Hasat zamanı iş kazası geçiren teyzemize de geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, hayır duasını istedik. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde; Rabb’imiz nefes ve milletimiz destek verdikçe şehrimize, ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz." dedi. 

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretlerinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti.