AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM ile Genel Merkez çalışmalarından fırsat buldukça Nevşehir'de yaptığı ziyaretleri ile vatandaşın dertlerini, üzüntü ve sevinçlerini yerinde dinleyip hemşehrilerinin gönlüne dokunuyor. 

Dur durak bilmeden ilçe, belde ve köylerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Açıkgöz, hem vatandaşları dinliyor, hem yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, hemde parti teşkilatlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Bugün de ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Açıkgöz, beraberinde Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ile birlikte Derinkuyu ilçesi ile Kuyulutatlar köyünü ziyaret etti.

İlk olarak Derinkuyu İmam Hatip Ortaokulunda “İmam Hatipliler Buluşması”na katılan Milletvekili Açıkgöz daha sonra bu İlçeye bağlı Kuyulutatlar Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Açıkgöz: "Derinkuyu ilçemizdeki ziyaretlerimize Kuyulutatlar Köyümüzle devam ettik. “Nevşehir’imizi adım adım dolaşıyor, hemşerilerimizle her zamanki gibi kucaklaşıyoruz. Milletimizle gönül gönüle güçlü yarınlar;büyüyen ve gelişen Nevşehir için istişarelerimize ve çalışmalarımıza devam” dedi.

En son Göre yolu üzerinde bulunan Sosyal tesis ile spor tesisini ziyaret eden Açıkgöz yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tüm gün boyunca sürdürdüğü ziyaretlerde Açıkgöz'ün hızına yetişemeyen beraberindekiler 'Milletvekilimiz Mustafa  Açıkgöz'ün Maşallahı var adeta Nevşehir'in Evliya Çelebisi gibi.' diyerek espri yaptı.