Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamında Kırşehir'de parti teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz başkanlığında, AK Parti Kırşehir İl Başkanı, İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla parti binasında yerel yönetimler çalışmaları kapsamında istişare toplantısı düzenlendi.

Kırşehir'de AK Parti Teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında #Kırşehir’deyiz. “AK davaya gönül vermiş teşkilatımızla bir aradayız. Önümüzdeki seçimler için de Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde 81 milyon vatandaşımıza teşkilatlarımızla birlikte teker teker ulaşacağız. Milletimizin gönlüne girmeden oyuna talip olamayız. Milletimiz kazanacak.” dedi.