AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz beraberinde, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, İGM Üyesi Atila Şen ve partililerin katılımıyla Kozaklı köylerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kozaklı köyleri, Milletvekili Açıkgöz'ü bağrına bastı!

Köy ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kozaklı'da bugün Akpınar köyümüzün ardından Karasenir ve Karahasanlı köylerimizde ziyaretlerimize AK Parti Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, İGM Üyemiz Atila Şen ve  teşkilatımızla devam ediyoruz.

“Nevşehir ve Türkiye olarak bir ve beraber şekilde Güçlü Türkiye için gayretimize devam ettiğimiz sürece artık bu ülkenin ve insanlarının önünde yepyeni bir dönem başlayacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023'e ekonomik, askeri, siyasi ve diplomatik bakımdan güçlü, bağımsız ve müreffeh bir ülke olarak girmekte kararlıyız. AK PARTİ olarak da kahraman milletimizin güçlü yarınları için çalışıyoruz. Kozaklılı hemşerilerimizin her zamanki destekleri bizlere güç veriyor, Allah tüm vatandaşlarımızdan razı olsun.” dedi.