Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın (26 Kasım Cumartesi günü) gerçekleştireceği mitingine katılmak üzere Konya'ya giden AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  Mevlana Meydanı’nda yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Hazırlıklar tamam, heyecan yüksek. Konya Sn. Cumhurbaşkanımızı bekliyor. Yarın saat 13.30’da Mevlana Meydanı’nda buluşuyoruz. Hedef 2023" dedi.

Akşam saatlerinde istişare toplantısına katılan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Leyla Şahin Usta, Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörümüz, İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve Konya İl Yönetim Kurulumuz ile istişare ve koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun inşallah." dedi.

Daha sonra Konya'da Ak Gençlerle buluşan Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız siz gençleri çok önemsiyor ve Türkiye Yüzyılı’nı sizlerle inşa etmek istiyor. Bu tarihi vizyonun en önemli paydaşı sizlersiniz. "ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Konya temasları sırasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere çok sayıda Kabine üyesi bakanında eşlik etmesi bekleniyor.