AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmasında; "AK Parti olarak bundan sonra ki süreçte de birlik ve beraberliklerini koruyarak partilerine hem Nevşehir’de hem de Türkiye’de yeni zaferler kazandıracaklarını söyledi.

Toplantı da konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Türkiye AK parti ile birlikte büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştirmiştir. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde kazanan yine Türkiye olacak. AK Parti’nin mayasında sevgi, muhabbet, kardeşlik, millete hizmet yolunda hep birlikte çalışmak vardır.‬

Milletvekili Açıkgöz; "Maalesef günümüzde algı yönetimi hakikatin önüne geçti. İşte sonuç ortada, İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızı görüyorsunuz, halinden memnun mu. Allah rızası için, ülkemiz için nefsimizi ayaklarımızın altına alacağız. Ben değil biz olgusuyla birbirimize daha çok sevgi ve muhabbet besleyip daha sıkı sarılacağız. Buna hem ülkemizin, hem milletimizin hemde tüm dünya mazlumlarının ihtiyacı var. Artık, yeni bir sayfa açıp, yeni bir dönem için bugünü milad kabul edelim." dedi.

 Açıkgöz'den tarihi çağrı: 'Şikayet, eleştiri ve önerilerinizi direkt muhatabına söyleyin...'

Sosyal medyadan olur olmaz dedikodu ve iftira yapanlara da buradan sesleniyorum. Hepimizin hatası olabilir varsa bir eleştiriniz bunu gelip karşısında yüzüne söyleyelim, uyaralım. İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız tüm teşkilatımız olarak gün birlik beraberik günü. Bugün itibaren artık istişareye daha çok önem vereceğiz. Kibre, dedikoduya, dar kadroculuğa özellikle de milletten kopmuşluğa sebep olan her türlü şeyi söküp atacağız. Allah'ın izniyle önümüzde duracak hiçbir güç yoktur' ifadelerini kullandı.

Konuşmasını "Ben bu davanın bir neferi olmaktan, bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum, Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapmaktan dolayıda büyük bir onur duyuyorum" sözleriyle sürdüren Açıkgöz; "‪Mazlumların umudu, dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan, BM toplantısında katil devletin gözünün içine baka baka ‘Sizin sınırlarınız neresi?’ diye zalimlere haykırdı‬. Liderimizle gurur duyuyoruz. Onu, yalnız bırakmayacağız. Ölümüne seninleyiz Reis..." dedi.

Parti içerisindeki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, İl Danışma Kurulu Toplantısında Yaptığı Konuşmayı İzlemek İçin TIKLAYINIZ...