TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya FM'de Haber Panorama’da Atilla Ali Çamur’un canlı yayın konuğu oldu.

Canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara açık yüreklilikle cevaplar veren Milletvekili Açıkgöz, katıldığı radyo programın da gündemi değerlendirdi, hem ülkemiz hemde Nevşehir için önemli projeleri olduğunu söyledi. Sürekli halkın içerisinde olduklarını belirten AK Partili Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, vatandaşımızla iç içeyiz ve her fırsatta dokunuyor, dinliyor gönüllerine giriyoruz” dedi.  

İşte Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün açıklamalarından önemli konu başlıkları şu şekilde:

Pırıl pırıl, turizmde payını artıran, daha da yaşanabilir Nevşehir için AK kadrolarımızla, Cumhur İttifakı’mızla gece gündüz demeden çalışıyoruz...

-6’lı masanın da gideceği yol, 2023 seçimlerine kadar...

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur itifakımızla ele ele vererek 2023 Yılı AK Parti ile Türkiye'nin yılı olacak. Şimdiye kadar AK Partimizin hizmetlerini neler yaptığını aziz milletimiz çok iyi biliyor. Karşımızda hala adayı bile belli olmayan bir 6'lı masa var. Her konuda konuşan, her meselede bir fikir beyan eden bir ittifakın, Cumhurbaşkanı adayını belirleyememesi, aslında bir gerçeği ortaya koyuyor. Bu aday bu masada belirlenmeyecek. Milletimiz sokakta bunu söylüyor. Ve Görülüyorki, 6’lı masa umut vadetmiyor, ışık gözükmüyor. Seçimlere giderken kendi tabanlarını konsolide etmek için her gün bir kriz senaryosu üstünden gündemi belirlemeye çalışıyorlar. Gündemde geriye düştüklerinde de bir yalanla karşımıza çıkıyorlar.

Samimi değiller...

Aday konusunda dahi anlaşamayanların Türkiye’nin yönetimi konusunda varabilecekleri bir yer yoktur. Bugün, masanın altından birbirine yumruk atanlar, birbirinin ayağına basanlar, süreç yaklaştığında açık biçimde birbirlerine yumruk atmaya başlayacak. Çünkü bunların amacı, Türkiye’yi yönetmek değil, Türkiye’yi ileri götürmek değil, milletin faydasına olan bir işin yanında yer almak değil. Bunların ne ülkemizle ne milletimizle ilgi dertleri var ne çözüm önerileri ne projeleri... Bunların bir tek derdi var, o da Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti gitsin, Cumhur İttifakı gitsin. Onların ’gitsin’ demesi ile Cumhur İttifakı gitmez, bitmez. Tayyip Erdoğan gitmez. 6’lı masanın da gideceği yol, 2023 seçimlerine kadardır.

-Kapadokya Hava limanımız için terminal binasının yenilenmesi için bu sene ihaleye çıkacak ve çalışmalar başlayacak.

İnşallah çok yakında Kapadokya havalimanımızın iç ve dış hat uçuşları için müjdeli haberler vereceğiz.

-Yeni çevre yolu hakkında şehir içi trafiğini rahatlatacak bir projemiz var. Nevşehir Belediye Başkanımızın bu konudaki altarnatif yol bizlerde bu yolun yapılması ile ilgili zorunluluğu görüyoruz.

-Kurşunlu cami çevresi ile Kasaplar çarşısı bölgesinde kentsel dönüşümle ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'un da bizzat bilgileri ışığında çalışmalarımız 

-Göre yolunda yapılması planlanan Millet Bahçemizin ihalesi yapıldı, Külliye binamız içinde bir hayırseverimizin katkılarıyla çalışmalar devam ediyor. 

“Nevşehir Okuyor”

60 bin kitap, 20 bine yakın öğrenci, 6 bin öğretmen… Şehrimizin sosyal yönden gelişmesi adına da emeği geçen herkese ve STK’larımıza teşekkür ediyoruz…

"Gözbebeğimiz Nevşehir Belediyespor"

-Kırmızı - Beyazlı takımımız Nevşehir’imizin Ortak Değeridir. Şunu samimi olarak söylemek isterim ki, Mehmet Başkanım geldiğinde takımımız küme düşme korkusu yaşadığı bir dönemde göreve başladı.  Çok şükür Mehmet Başkanımın gayretleriyle takımımız kümede kaldı ve sonrasında ki sezonda takımımız gayet başarılı oldu ama futbol terimiyle Şampiyonluk ipini göğüslemek için soluğu yetmedi. Hiç merak etmesin taraftarlarımız yeni sezona güçlü şehrimize yakışır bir takım mutlaka kurulacaktır." dedi.