AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ün vefat eden babası Vehbi Açıkgöz (75) toprağa verildi.

Merhum emekli öğretmen Vehbi Açıkgöz’ün cenaze namazı Çardak köyü meydanında kılındı. Milletvekili Açıkgöz ve aile üyeleri, burada taziyeleri kabul etti. 

Cenaze namazının ardından merhum Vehbi Açıkgöz, Çardak köyünde Açıkgöz Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Vehbi Açıkgöz’ün cenaze namazına; AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, AK parti MKYK üyesi  Emre Çalışkan, 24. 25. ve 26.Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşad Şahin, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Jandarma komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Merkez ilçe Başkan Vekili Mehmet Ayıkbaba, çok sayıda Belediye Başkanları, Kurum amirleri ve daire Müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yakınları ve sevenleri katıldı.


Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet, Başta AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz olmak üzere tüm kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

30.03.2021