AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarından kalan zamanlarında köy ziyaretlerine devam ettiğini belirten Milletvekili Açıkgöz, Taşkınpaşa Köyü’nün sorunlarını dinleyip çözüm için yapılması gerekenleri konuştuklarını ifade etti.

Milletvekili Açıkgöz; "Ürgüp/ Taşkınpaşa Köyümüzdeyiz. Büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren hemşerilerimizden aldığımız destek ve dua ile Sevdamız Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, “Yoğun ve sıkıntılı bir pandemi süreci içerisinde olmamız hasebiyle ara vermek zorunda kaldığımız köy ve belde ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ederek hem tesbit ettiğimiz eksikliklerin giderilmesi için muhtarla, köy halkıyla istişare ediyoruz hem de köye yapılan yatırımları yerinde inceleme fırsatı elde ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği üzere ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayabilmek üzere var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Açıkgöz'e köy ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman eşlik etti.