TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesini ziyaret ederek AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ve İlçe Başkanı Ali Özer ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı.  

Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp'te ilçe esnaflarını ziyaret ederek, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk için destek istedi.

Ürgüplü Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; "Ürgüplü hemşerilerimiz her zamanki gibi AK PARTİ kararını vermiş. Esnafımız, ”Biz, reaksiyonumuzu göstereceğiz. Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımızla değişmeyeceğiz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK kadrolarımıza destek vereceğiz. Üzerimize düşeni yapacağız. Millletimiz kazanacak.” dedi.

Ürgüp'te esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle büyük moral bulduğunu ifade eden Açıkgöz , "Ürgüp'te yaptığımız hizmetler ortada. Halkımızın hem teşkilatımıza hem Belediye Başkan Adayımıza ciddi bir teveccühü var. Bu farkındalığı oluşturan İlçe Başkanımıza, Belediye Başkan Adayımız Mehmet Aktürk'e ve Ürgüplü hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik olmazsa bu farkındalık oluşmuyor. Zaten Ürgüp'te karşılaştığımız manzara 31 Mart'ın habercisidir. O nedenle, 31 Martta Ürgüp'te yola devam edeceğiz, bundan şüphemiz yok. Ancak bu kez farklı kazanmak için çok çalışıp Ürgüp'ümüzde seçimi kazanacağız" dedi.