Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı'na katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğü ve liderliğinde, Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını yeni bir yüzyıl vizyonu ile taçlandırıyoruz. Türkiye Yüzyılı; tarihe yön vermiş bu milletin gelecek tasarımı, atalarımızın mirası, istikbaldeki büyük ve güçlü Türkiye'nin ilanıdır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

Gazeteci Kenan Taş'ın sorularını cevaplayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Türkiye'nin Yeni Yüzyıl vizyonunu değerlendirdi.

Açıkgöz, “Türkiye Yüzyılı” Dünyaya; “Biz Artık Döndük” İlanıdır! dedi. 

Türkiye Yüzyılı; öyle rastgele seçilmiş bir kavram değil. Türkiye sınırlarına hapsedilmiş bir hamaset, bir heyecan değil. Akılla, bilgelikle, Türkiye’nin siyasi genetiği ile harmanlanmış bir hedeftir. Türkiye’nin bütün geçmişiyle, bütün tecrübesiyle yeniden sahne almasıdır. Açıkcası, “Türkiye Yüzyılı” Dünyaya; “Biz Artık Döndük” İlanıdır!

Açıkgöz: Yeni yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacak! 

Yeni Türkiye'nin mimarı, Sayın  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Yüzyılı Vizyonu'nun esaslarını açıkladı. 85 milyonu kucaklayan ve kutuplaşmaya yer olmayan bir gelecek vizyonu çizdi. 

Türkiye Yüzyılı BAŞLIYOR!

Yeni bir dirilişin eşiğindeyiz. Heyecanlıyız, ümitliyiz ve en önemlisi; inanıyoruz. Türkiye Yüzyılı başlasın.

"Türkiye Yüzyılı’nı hayata geçirme karşılığında tek arzumuz kalpten gelen ‘Allah razı olsun’ duasını duymaktır."
Sesimiz daha güçlü,
İddiamız daha büyük,
Vizyonumuz daha geniş.

Türkiye Yüzyılı yeni bir dirilişin başlangıcı... Daha adil bir dünyanın mümkün olduğunu ifade edecek cesarete sahip olmanın verdiği özgüven bize bugün yeni bir şey söyletiyor; bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak! Her alanda büyüyen, güçlenen Türkiye için durmadan, yorulmadan mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.