Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası için bir mesaj yayınladı.  

Menekşe,  mesajında "Cumhuriyetimizin  kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde rahmet,  minnet ve özlemle anıyoruz.  'Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır.  Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere mirası olan cennet vatanımızın payidar kalabilmesi için manevi mirasçıları olan bizlere de birçok görev düşmekte.  

Bilim ve akıl temelinde oluşturduğumuz çalışmalarımızla ülkemizin refah düzeyini en üst seviyeye taşımak öncelikli hedefimiz. Ulu Önder'in 1923'te yaktığı Cumhuriyet meşalesini en iyi şekilde taşıyarak bizden sonraki nesillere aktarmak da en büyük sorumluluğumuz.

Bu sorumluluk bilinciyle hareket ederek çalışmalarımıza ara vermeksizin her daim cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz.  Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  Cumhuriyetimizin kurulmasına öncülük ederek cennet vatanımızı bizlere emanet eden şehitlerimizi ve gazilerimizi tekrardan rahmet,  minnet ve özlemle anıyorum."  dedi.