AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte TUSAŞ'ın tesislerini ziyaret etti.

Komisyon üyelerine Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil eşlik etti. Komisyon Başkanı Aydın, komisyon üyesi Menekşe ve beraberindekiler, TUSAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Menekşe: "İstikbal Göklerdedir..!"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde ; TBMM Milli Savunma Komisyonu olarak, Komisyon Başkanımız Sayın Ahmet Aydın’ın Başkanlığında Yerli ve Milli Savunma Sanayimizin göz bebeği Türk Havacılık ve Uzay Sanayisini ziyaret ettik. Sahada yerli ve milli savunma ürünlerimizin kabiliyetlerini müşahede etme imkanına sahip olduk. Yerli ve Milli Savunma Sanayii kuruluşumuz Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde eğitimleri devam eden, Proje yürüten genç mühendislerimizle ne kadar gurur duysak azdır. TUSAŞ Yönetim kurulu başta olmak üzere ; Emeği geçenlere teşekkür eder, Çalışmalarında başarılarının dilerim." dedi.