AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Gülşehir'de parti teşkilatı ve esnafları ziyaret etti. 

Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Nevşehir Milletvekilleri Feralan, Gizligider ve Göktürk ile İl Başkanı Sunar'a, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer eşlik etti.

Sabah saatlerinde Gülşehir'e gelen Feralan, Gizligider, Göktürk ve Sunar, ilk olarak AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip, burada parti üyeleri ve ilçe teşkilatı ile bir süre görüşerek, ilçede yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini dinlediler.

Beraberinde Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, yardımcısı Onur Atar, belde belediye başkanları Mustafa Arıkan, Savaş Apaydın, Ümit Balak, Şadi Dalgıç, İl Genel Meclis Üyeleri ile Gülşehir esnafını ziyaret eden milletvekilleri, ilçe esnafları ile tek tek görüştü ve sorunları dinledi.

Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen milletvekilleri, sırasıyla bu yıl hizmete sunulacak taziye evi inşaatını incelediler.

Milletvekilleri ve beraberindekiler daha sonra içme suyu arıtma tesisi ve yeni yapımına başlanan kapalı pazar yerini incelediler ve Başkan Dursun'dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.