Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin katılımlarıyla TÜGVA İl Temsilciliği binasında gerçekleştirildi. 

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe burada gençlerle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler..

Daha sonra toplantı salonuna geçen heyet Ocak ayı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında; TÜGVA’nın çalışmaları, faaliyetleri ile 2019 yılı projeleri ve gündemdeki diğer maddeler görüşüldü.

Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu toplantısına ilişkin yaptığı açıklamasında; " ‘Asım’ın Nesli’ TÜGVA Nevşehir’imizin Ocak ayı Yüksek İstişare Kurulunu gerçekleştirdik. “Gençler, Geleceğimizdir” Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ‘Gençlik Projeleri’mizi ve yapılan faaliyetleri ele alarak, Nevşehir gençliğimiz adına verimli bir toplantı icra ettik." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Yeni nesil gençlik vakfı olan TÜGVA Nevşehir Yönetimi ve üyeleri ile birlikte yaptıkları Ocak ayı yüksek istişare toplantısına katılarak genç kardeşlerimizin 2019 yılı İçin hazırladıkları projelerin istişarelerinde bulunduk" dedi.

Toplantının sonunda, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe'ye katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Toplantısına; Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İstişare Kurulu Başkanı Bahattin Sertkaya, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan ile Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri; Murat Asiltürk, Behçet Alkan, Hüseyin Karatut ve Oğuzhan Köylü katıldı.