Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Becel, çocuklarla sohbet ederek, evlerde incelemede bulunarak, çocukların günlük yaşamlarını nasıl sürdürdükleri konusunda müdürlük personeli ve bakıcı annelerden bilgi aldı.

Sabah kahvaltısında Sevgi Evi çocukları ile yakından ilgilenen Vali Becel ve beraberindeki heyet, onlarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinlediler.

Sevgi Evlerinde kalan çocuklar bize birer emanet...

Ziyarette çocukların kendilerine birer emanet olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmeleri için devlet olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yetişmesi en büyük dileğimizdir. Devletimize ve milletimize emanet edilmiş çocuklarımıza göstereceğimiz sevgi, onların yaşamlarına güzellikler katacaktır. Bu nedenle Sevgi Evlerindeki yaşam standartlarının en üst seviyeye çıkarılması ve çocukların kendilerini aile ortamında hissetleri için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz" dedi. 

Sevgi Evlerinin durumu ile çocuklar hakkında bilgiler veren Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, sabah kahvaltısında birlikte olmaktan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.