AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, beraberinde Nevşehir heyeti ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile yaklaşık bir saat Nevşehir'i görüştü.

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB), Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) ve Sektör temsilcileri ile Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin de eşlik ettiği görüşmede Nevşehir’in tarımsal durumu masaya yatırıldı ve Milletvekili Açıkgöz’ün talepleri değerlendirildi.

Görüşme sonunda sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Tarım ve Orman Bakanımız Sn Bekir Pakdemirli’yi ve Ticaret Bakanımız Sn Mehmet Muş’u sektörel heyetimizle ziyaret ederek;

-Nevşehir Patatesimiz,

-Patates Analiz Laboratuvarı,

-Sertifikalı Tohumculuk faaliyetleri hakkında çalışmalarımızın geleceğini konuştuk. İlgi ve desteklerinden dolayı her iki Bakanımızada şahsım, tarım sektörümüz ve Nevşehir'imiz adına teşekkür ederim" dedi.