NEVŞEHİR TÜRK OCAKLARI’NDA YENİ DÖNEM…

 

    Türk Ocakları Nevşehir Şube Başkanlığına, Nevşehir’in tanının simalarından Avukat Mesut ERDOĞAN atandı. Önceki Şube Başkanı Doç. Dr. Fatih BAŞBUĞ’un görevinden kendi isteğiyle ayrılması sebebiyle faaliyetlerine bir süre ara veren Türk Ocakları Nevşehir Şubesi, bu atama ile faaliyetlerine yeniden başladı.

     Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve faaliyetlerini 100 yılı aşkın süredir sürdüren, ülkemizin en eski ve köklü müessesesi ve sivil toplum kuruluşu olan Türk Ocakları, Genel Merkez Yönetim Kurulunun aldığı bir karar ile Yönetim Kurulu bulunmayan Nevşehir Şubesine Avukat Mesut ERDOĞAN Başkanlığında yeni bir Yönetim Kurulu atadı.

 

     Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından Türk Ocakları Nevşehir Şube Başkanı olarak atanan Avukat Mesut ERDOĞAN, “hafta sonu atanan yeni yönetim ile birlikte ilk yönetim kurulu toplantısını yapacaklarını ve toplantının ardından yeni yönetimde görev dağılımının yapılacağını, şube çalışmalarına yeni yönetimin görev dağılımı sonrasında başlayacaklarını, şube faaliyetlerinin aylık çalışma takvimleri belirlenerek devam edeceğini” belirtti.

 

       Av. Mesut ERDOĞAN “1912 yılından bu günlere Türk Milliyetçiliğinin sönmez meşalesi olan Türk Ocakları’nın, Nevşehir’de de milletimize ve memleketimize hayırlı ve faydalı olması için emeğimizi esirgemeyeceğiz, Nevşehir’de bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmaların artarak devam etmesini sağlayacağız” dedi.

 

Mesut ERDOĞAN kimdir?

 

1976 doğumlu olup, aslen Gülşehirlidir. Liseyi Nevşehir Lisesi’nde, Üniversiteyi Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitiren Mesut ERDOĞAN, Nevşehir’de serbest Avukatlık yapmaktadır. Aynı zamanda akademik ve bilimsel bir yayın olan Nevşehir Barosu Dergisi’nin Editörü de olan Av. Mesut ERDOĞAN,  Özel Hukuk alanında da Yüksek Lisans çalışmaları yapmaktadır.