Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ocak Başkanlığı'nı ziyarete gelen Alperen Efe Sadi Kardaş'ı  makamında ağırlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ocak Başkanlığı'nı ziyarete gelen Alperen Efe Sadi Kardaş'ı  makamında ağırlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Başkan Şevik, daha sonra koltuğunu, Alperen Efe Sadi Kardaş'a devretti. Küçük Ocak Başkanı Alperen Efe Sadi Kardaş, makamında yaptığı açıklamasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Küçük Ocak Başkanı Kardaş açıklamasında, çocuklarımızın geleceğimizi şekillendiren değerler olduğunu ifade ederek, "Bunun içindir ki geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmalı, onları Vatan ve Millet aşkıyla, bilgili ve kültürlü, elinde Kur'an, dilinde Vatan olacak şekilde yetiştirmeliyiz" dedi.

Küçük Ocak Başkanı Alperen Efe Sadi Kardaş, "Bugün bana makamını veren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı sayın Musa Şevik'e teşekkür ediyorum" diyerek, makamdaki Ocak Yöneticileriyle Ülkücü Yemini okudu.

Daha sonra bir açıklama yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, "Bugün, hem 23 Nisan 1920’de kurulan meclisimizin 102’inci yıldönümünü, hemde çocuklarımızın bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Başkan Şevik, 23 Nisan'ın aynı zamanda Ulusal Egemenlik Bayramı olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye’nin kuruluş ilkeleri arasında yer alan milletin kayıtsız şartsız egemenliği ilkesi, bu topraklarda ilelebet devam etmesi gereken bir idealdir. Gelecekte milli egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyorum" şeklinde konuştu.