Yerel basından her daim destek bulan Nevşehir Ülkü Ocakları son zamanlarda yaptığı önemli etkinlikler ile ulusal basının manşet kategorilerinde yer aldı.

Türkgün Gazetesi ve Bengütürk ekranlarında dakikalarca övgüler ile kendinden söz ettiren Nevşehir Ülkü Ocakları, eski günlerde olduğu gibi “yazıyor yazıyor” diye naraları attırarak gazete dağıttırıp gündem oluşturdu. Bu anlamda şehrin en büyük ve en güçlü teşkilatı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Ülkücüler, yeni faaliyetler için de kolları sıvamış durumda.  

Ayrıca Ocak Başkanı Ali Türker’in turistleri Kapadokya’ya davet etmesi haberi şehrin tek İngilizce Türkçe Gazetesi olan City Cappadocia’da geniş yer buldu.

Bu anlamda da Kapadokya bölgesine her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Türker,  “Sesimizi Sadece Nevşehir ile kalmayıp Türkiye’ye, hatta Dünya’ya duyuran Basın mensuplarımıza minnettarız. Her biri bizler için ayrı ayrı önem arz ediyor. Ayrıca Basın birimimizi göstermiş oldukları gayretli çalışmalardan dolayı tebrik ederim. ” dedi.