Nevşehir Ülkü Ocakları Çıtayı yükseltti. yaptığı faaliyetler ile ülkücülerin hızına yetişmek neredeyse imkansız gibi bir şey. 

Eğitim, spor ve kültür alanlarındaki programlarına "Deprem ve diğer afetler, İlk yardım, Tasarruf tedbirleri, Kriz yönetimi" gibi programlar da ekleyen Ülkü Ocakları vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor. 

Pandemi döneminde sürekli çalışmaları ile gündeme gelen Nevşehir Ülkü Ocakları, şimdi de resmi devlet kurumlarına taş çıkarırcasına, başta camiler olmak üzere, dergi abonelerinin ve gönüldaşlarının iş yerlerini, ofislerini dezenfekte etmeye başladı. 

Nevşehir’de bu örnek çalışma hakkında konuşan Ocak Başkanı Ali Türker: "Koronavirüs salgınının artış gösterdiği şu günlerde dergi abonelerimiz ve gönüldaşlarımızın iş yerlerini dezenfekte çalışması başlatmış bulunuyoruz. Tüm halkımızı tedbirlere uymaya; hijyen, maske ve mesafe kurallarına uymaya davet ediyoruz. Her durum ve şartta ülküdaşlarımızın ve tüm hemşehrilerimiz yanında olacağımız taahhüdümüzü yeniliyor, sağlıklı günler diliyoruz." dedi.