Nevsehir'de yapılan  kamuoyu araştırmasında halkın genel düşüncesi, Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet VAROL’u 1.sıradan aday gösterirse MHP’nin bir millet vekili çıkarabilme şansının yüksek olacağı yönünde.

Öyle ki 2011 genel seçim sonuçlarına baktığımızda sonuçlar bu genel görüşü doğrular nitelikte. MHP 2011 genel seçimlerinde 1. Sıradan Sahir SOLMAZ’ı aday göstermişti.

Nevşehir de artık Varol sesleri daha güçlü olarak duyuluyor...!

Bu aday Nevşehir halkının tanımadığı bilmediği bir adaydı çoğunluk 1. Sıradan Mehmet VAROL’un aday gösterileceğini düşünüyordu ama MHP bunun aksine hiçbir kamuoyu araştırması yapmadan Sahir SOLMAZ’ı 1. Sıradan aday göstermişti halkın bazı kesimleri bu ismin 1. Sıra aday gösterilmesine tepki göstermişti. Buna rağmen MHP 2011 genel seçimlerinde azımsanamayacak bir oy aldı (31.481) MHP yaklaşık 2500 civarında oy daha almış olsaydı bir milletvekili çıkarmış olacaktı.

Nevşehir genelinde oluşan tabloda herkesimin ortak adayı ve her kesimi kucaklayacak bir isim olarak gösterilen Mehmet Varol ismi bu defa artık Meclisin kapısını aralımış gözüküyor...