Davutoğlu Başbakan olduktan sonra ilk kez kongre nedeniyle Nevşehir'e geliyor. "FİB HABER MERKEZİ" .

AK PARTİ NEVŞEHİR TEŞKİLATI BAŞBAKAN’I KARŞILAMAYA HAZIR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan olduktan sonra ilk defa Nevşehir'i ziyaret edecek olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 13 Aralık  2014 Cumartesi günü saat 11.00te Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Başkanlığının 5. Olağan Kongresine katılacak.
AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Nevşehir İl Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Mehmet Ali Tanrıver'in tek liste ile gireceği kongreye Başbakan Davutoğlu'nun yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Ekrem Erdem, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, AK Parti Ar-Ge Başkanı Ekrem Erdem ve çok sayıda Milletvekili de katılacak.

AK Parti Nevşehir İl Kongresinin yapılacağı 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10.00 da özel uçakla Nevşehir'e gelmesi beklenen Başbakan Davutoğlu'nun Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda Nevşehirli vatandaşlara hitap edecek. Başbakan Davutoğlunun henüz kesinleşmeyen programına göre de, kongre sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu,aynı tarihte AK Parti Adana 5. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Kapadokya Havalimanından Adana ya uçacak.
Adana'da 
13 Aralık Cumartesi günü yapılacak kongre saati 13:00’da Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.