Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 12 Mayıs 2015 Salı günü Nevşehir’e gelerek halka hitap edecek. 

Seçim gezileri kapsamında Nevşehirli vatandaşlardan oy isteyecek olan Dr. Devlet Bahçeli 12 Mayıs 2015 Salı günü Saat 11.30’da Türk Telekom önünde miting verecek.

Bahçeli, son olarak Yerel seçimlerde Lale Caddesi İl Başkanlığı önünde halka hitap etmişti. Burada Bahçeli’yi kalabalık bir grup karşılamıştı. Gözler Salı günü yapılacak mitinge çevrildi. Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı miting için çalışmalara başlamış durumda.

 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi parti liderleri mitinglerine devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın  (12 Mayıs Salı) saat 11.30’da Nevşehir’de miting düzenleyecek.

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı yaptığı açıklamada Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Nevşehir halkına seslenecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli  tarafından düzenlenecek olan mitingimize tüm Nevşehir halkını bekliyoruz dedi.

7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Nevşehir'den TBMM'ye milletvekili göndereceklerini kaydeden Taşçı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri ilçe, belde ve köylerde vatandaşların AKP Milletvekilleri'nden şikayetçi olduklarını gözlemlediklerini, gittikleri her ilçe,belde ve köyde MHP Adayları'nın büyük coşku ve sevgiyle karşılandıklarını belirtti.