Nevşehir AK Parti Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, ilçe ve belde teşkilat ziyaretlerini tamamlayarak temayül yoklamasını beklemeye başladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yavuz Yapar, ilçe ziyaretlerini tamamlayarak yarın yapılacak olan temayül yoklamasını beklediklerini belirterek 
"Bütün teşkilatlarımızın tercihlerini yapacaklar. Teşkilatımızın vereceği karar bizim için en önemli kararlardan bir tanesidir. Onların desteği bizim için çok önemlidir" dedi.

Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber.Com u ziyaret ederek sorularımızı cevaplandıranYavuz Yapar, milletvekili olması durumunda Nevşehir'in sorunları bildiğini ve bu konuda hemen çalışmaya başlayacağını belirtti. 

“TEŞKİLATLAR ADAY ADAYLIĞIMIZDAN SON DERECE MEMNUN”
Teşkilat mensuplarının aday adaylığı koymasından son derece memnun olduklarını belirten Yapar, “Hem halkımız ve teşkilat mensuplarımızın aday adaylığımızdan son derece memnun olduklarını gördük. İnşallah bundan sonra bu sorumluluk bilincinde üzerime yüklenen bu ağır sorumluluk bilincinde yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte yarın temayül yoklaması olacak. Temayül yoklamasından sonra yine genel merkezimiz tarafından anketler yapılacak. Genel merkezimiz kararından sonra 7 Nisan’da kesin adaylar açıklanacak. İnşallah hayırlısıyla listede olursak bu seçim içerisinde Nevşehir’den milletvekili seçilirsek yine halkımızın, Nevşehirimizin yolunda ilerlemek üzere çalışmalara devam edeceğiz. Bunları söylerken çok rahatım. Niye rahatım, şöyle bir sorunum yok. Seçildiğimiz zaman ne yapacağız ? Ne yapmamız gerekiyor ? Nereden başlayacağız ? Böyle tereddütlerimiz yok. Tecrübe ve birikimlerimiz bizim bu konuda en önemli avantajım olacak.

8 Haziran sabahı Allah bizlere nasip ederse o görevi nasip ederse Nevşehirimizin sorunlarını biliyoruz. Nevşehirimizi bekleyen, milletimizin özellikle beklediği projeler neler olduğunu biliyoruz. Burada bu sorunları ortadan kaldırmak çözüm üretmek için ne yapacağımız, nerelerden başlayacağımızı biliyoruz. Önemli olan ondan sonraki süreç içerisinde toplumun bütün dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşları ile birlikte siyasileriyle ile yerel yönetimleriyle bir bütün olarak, ortak akılla yapılacakları, öncelikle belirleyeceğiz. Ondan sonra bizim üzerime düşen nasip olursa milletvekili olursak sorunları her bulunduğumuz ortamda anlatıp çözüm bulmak bizim işimiz” ifadelerini kullandı.


Çalışmayı seven bir insan olduğu ve asla tembel bir insan olmadığını dile getiren Yapar, “Hırslıyım, ancak hırsım hiçbir zaman aklımın önünde değil. 24 saat esaslı olarak çalışabilirim. Bundan da mutlu olurum, insanlarla iç içe olmak, sorunları çözmek bana huzur veriyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Milletimizin duası bizimle beraber. 13 yıldan beri iktidarda olan bir partinin neferi  olan bir kişi olarak Nevşehir sokaklarından, ilçelerinde, köylerinde rahatlıkla geziyoruz. Hayır dualarını alıyoruz. Ak Parti Türkiye’de sadece reformlar yaparak ülkenin fiziki yönden gelişmesini değil ülkenin demokrasisine, siyasilerin güvenirliğine de çok büyük katkılarda bulundu. Vatandaşımız bize bir şey söylediği zaman söylüyoruz ki biz seçim zamanında size söz verebiliriz belki sizin oyunuzu da alabiliriz ama ’şuanda bu olmaz’ diyebiliyoruz. Vatandaş da bundan mutlu oluyor. Bu belki de zihniyet değişikliğin bir göstergesidir” şeklinde konuştu.
Yarın yapılacak temayül yoklaması ile ilgili olarak ise Yapar "Nevşehirde 55 tane aday adayı var. Yarın temayül yoklaması var. Ben bütün aday adayı arkadaşlarıma hepsine başarılar diliyorum. Yoklama yarın Kapadokya kültür merkezinde yapılacak. Bütün teşkilatlarımızın tercihlerini yapacaklar. Teşkilatımızın vereceği karar bizim için en önemli kararlardan bir tanesidir. Onların desteği bizim için çok önemlidir. Ben değerli buluyorum teşkilatımızın vereceği kararı. Listeler şekillendikten sonra tüm 55 aday adayımızın aday olanlarla aday olmayanların, olmayanların ise aday olanlardan daha fazla çalışacağını düşünüyorum. Sorumluluğumuz çok büyük” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yavuz Yapar, Nevşehir AK PARTİ teşkilatımızın değerli İl başkanımıza, değerli merkez ilçe başkanımız, değerli kadın kolları başkanımıza,değerli Gençlik kolları başkanlarımıza, İl , merkez ilçe,kadın ve gençlik kollarımızın değerli yönetim kurulu üyelerimize  tanıtım toplantımıza katılımlarından ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.