Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehirli İş insanları Ulutaş Dirlik ve Durmuş Yüksel'i Meclisteki Makamında kabul etti.

Nevşehirli İş İnsanı Ulutaş Dirlik, ziyaret ve kabul sonrası yaptığı açıklamasında; "Nevşehir'imize 1000-1500 kişinin çalışarak istihdam sağlayacağı lastik fabrikası kurmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda gerekli istişarelerde bulunmak üzere Ankara'dayız. Burada sağolsun Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'ün de bizlere büyük destekleriyle bugün TBMM'deki makamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile buluştuk. Kendilerine Nevşehir'imize kazandırmayı planladığımız bu yatırımızdan bahsettik. Yakın ilgi ve alakaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sonuçta herşey memleketimiz için" dedi.

Dirlik, açıklamasının devamında şunları ifade etti; “Nevşehir için gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımızın izinde çalışan, Değerli Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e teşekkürümüzü; Cumhurbaşkanımızın da huzurunda dile getirdik. Şehrimiz adına bir kazanç olan, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’ün daha iyi yerlerde olması Nevşehir’in de çıkarına olacaktır. Buna inanıyor ve gönülden destekliyoruz…” 

Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehirli İş insanları Ulutaş Dirlik ve Durmuş Yüksel'e günün anısına 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' kitabını imzalayarak hediye etti.