AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları ve İl Başkanı Nevşehirli Sanayicilerle Kahvaltısında Bir Araya Geldi. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesinde ki sanayi işletmeleriyle Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Kahraman'ın davetlisi olarak OMS iş yeri bahçesinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Nevşehir Islah OSB'de faaliyet gösteren sanayicilerin katıldığı Toplantıda Organize sanayinin bütün sorunları masaya yatırılarak bu sorunların çözümlerine ilişkin olarak görüş alış verişinde bulunuldu.

Kahvaltıda Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Kahraman, Nevşehir Islah OSB'de sanayicilerin yaşadıkları tüm sorunları AK Parti Milletvekili Adayları ve İl Başkanı Tanrıver'e Detaylı bir şekilde anlatılarak bilgilendirildi. 

Nevşehir AK Parti İl Başkanı Tanrıver ve AK Parti 26. dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Organize Sanayi'de Sanayicilerin yaşadıkları tüm sorunların çözüme kavuşacağının sözünü verdiler. 

Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Kahraman, konuşmaların sonunda toplantı için tüm Sanayicilere ve katılımcılara ,sorunların çözümü noktasında verdikleri sözler içinde İl Başkanı Tanrıver ve AK Parti Milletvekili Adaylarına teşekkür etti.