MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katılımı ile Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen “Kerkük Sevdalıları Buluşuyor” programına Nevşehir'den çok sayıda ülkücü destek verdi. Nevşehir'den Yaklaşık 250 ülkücünün katıldığı etkinlik Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdbil’e harekete geçirdiği saatlerde anlamlı bir destek yansıması oldu. 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin davetine icabet ederek "Kerkük Sevdalıları"programına 250 Bozkurt ile katıldık. Emeği geçen ve destek olan herkesten Allah razı olsun"dedi.

Korkmaz:" Kerkük Yalnız Değildir "
Ülkücü Hareket olarak Irak’ın kuzeyinde yapılan referanduma asla sessiz kalamayacaklarını belirten Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz “Ankara’da düzenlenen programa Nevşehir'den 250 Bozkurt ile katıldık. Kerkük’te, Musul’da ki mezalime sessiz kalmayarak onurlu bir şekilde tepkilerimizi gösterdik. Yaşanan ihaneti oturup bir köşede izlememizi kimse beklemesin. Ölüm karşısında sayısız imtihandan geçmiş, imanıyla darağaçlarını devirmiş bir hareketin yapmış olduğu uyarılar ciddi, tespitler doğrudur” dedi.