MHP Lideri Devlet Bahçeli , 7 Haziran Genel Seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamındaki ilk mitingi için geldiği Kırşehir'e Nevşehir'den çok sayıda MHP'liler akın etti.

Nevşehir MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Başkan Vekili Eyyüp Öz,Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu,MHP li Belediye Başkanları,Meclis üyeleri ile Parti yönetimi ve ülkücüler Kırşehir de MHP Lideri Devlet Bahçeli yi yalnız bırakmadılar...

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin Kırşehir'de düzenlediği mitingde konuştu...

İşte Bahçeli'nin Kırşehir konuşmasından satır başları:

Bizim nefesimiz Türk tarihi, Türk dilidir. Erdoğan'ın istediği Başkanlık sistemine evet diyecek misiniz? Tek adam olacaksa Türk milleti buna izin vermeyecektir. Gelin elinizi vicdanınıza koyun, bir an için düşünün, Erdoğan'ı Cumhurbaşkanını yaptınız saygı duyuyorum. Kaçak sarayda oturan, çalan, yükselen onlardır. 17 Aralık'ta paraları paralel polis koydu deyip, daha sonra faizi ile geri alan onlardır. Siz kıt kanaat geçiriyorsunuz. Onlar lüks saraylarda yaşıyorlar. Bu hak mıdır? Aç kalan sizsiniz, buna karşı servetine servet ekleyen bellidir. 

Kırşehirli nasıl geçinmiş Erdoğan'ın umrunda bile değildir. Kırşehirli kardeşim elini vicdanına koysun yetmedi mi hırsızlıklar?

Terörist başı İmralı'dan çıksın, Türkiye'de kardeş kavgası çıksın diye Başkanlık sistemi bulunmaz nimettir. Erdoğan bu gömlek bu beden dar geldi diyerek milletimizin aklı ile alay etmektedir. Erdoğan kılıktan kılığa girerek zamanımızı çalmıştır.

Erdoğan, siyaset yapmakta, oy istemekte ve suç işlemektedir. Fotokopi başbaşbakanı zor duruma düşmektedir.

Erdoğan'ın Başbakanlık sistemini istedikçe uyarıyorum Türkiye demokrasiden uzaklaşacaktır. 

Türkiye tek bir kişinin insafına kalmış, Başbakan çaresiz haldedir. Davutoğlu'nun değeri sıfırın altındadır. Davutoğlu'nu ciddiya alan yoktur. Başkanlık sistemi emperyalist sistemin sonucudur. Erdoğan Başkanlık sistemi ile PKK'dan ne almıştır. AK Parti özerkliğin yolunu açmak istemektdir.

Erdoğan bölünme masasında sizlerin geleceği ile kumar oynamaktadır. AK Parti'den kurtulmak için sandığa gidip Türk ve İslam'a uygun bir şekilde oy verecek misiniz?