Alperen Kekilli ve Grup Göktürkler'den Şahlanış Gecesi, Ürgüp'te düzenlendi. Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ürgüp Sinema ve kongre merkezinde düzenlenen konsere Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Nevşehir Eski MHP Milletvekili Mehmet Varol, Ürgüp MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz, MYK üyesi Hikmet Nazlı , Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya , Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz ile çok sayıda ülkücü gençler katıldı.

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak Ülkü Ocakları Başkanları tarafından konuşmalar gerçekleştirdiler. Daha sonra etkinlik sanatçılar sahneye çıkarak konuklara müzik ziyafeti verdi. 


Grup Göktürkler; ellerinde ensturmanları, dillerinde türküleri, yüreklerinde vatan aşkı ile Ürgüp'te ülkücülerin karşısına çıktılar.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz; "Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığının düzenlediği Şahlanış gecesine katılım sağlayarak Ülküdaşlarımızla birlikte olduk. Gecemize katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun." dedi.
Korkmaz, "Türk milletinin tek bir sigortası vardır, tek bir çıkış noktası vardır, o da Milliyet ülkücü harekettir" dedi.