İstanbul’da yaklaşık 100 Bin nüfusu olan Nevşehirliler, misafir ettikleri AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'e 23 Haziran seçimleri için İBB adayı Binali Yıldırım’a tam destek sözü geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Nevşehirli hemşehgrileri ile buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tatlarin Beldesi Sosyal Yardımlaşma Derneğinde hemşerileriyle bir araya geldi.‬

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında: “Acıgöl, Tatlarin, Nevşehir her vakit Reis’inin ve millete hizmet edenin yanında olmuştur. 23 Haziran’da da İstanbul için Binali Yıldırım’ın yanında olacak, her şey İstanbul için Biz Yaptık Yine Biz Yaparız” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin çok önemli bir seçim olduğunu ifade ederek, “AK Parti İl ve ilçe Teşkilatımız, Nevşehir İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları topyekün olarak Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına katılma kararı aldık. Bu seçim çok önemli bir seçim. Bizde bu nedenle İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılma kararı aldık. Çalışmalarımızda gurbetteki Nevşehirli hemşerimizle kucaklaşarak, İstanbul'un aydınlık yarınları için gayret ediyoruz. Bizim için artık vakit, İstanbul vaktidir. Allah’ın izni ile Milletvekili, bakan, başbakan, Meclis Başkanı olarak görev yapan ve ülkemize önemli hizmetlerle buluşturan sayın Binali Yıldırım’ı kazandıracağız” dedi.