MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinde hemşehrileri bağrına bastı. MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, özellikle genç ve kadın seçmenlerden büyük ilgi görüyor. 31 Mart Yerel seçim sürecinde ev ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulan Kılıç, "Bizler gönüller almak, gönüller yapmak, Nevşehir'imize hizmetkar olmak için yola çıktık. Nevşehir'imize değer katmak için destek ve dua istediğini söyledi."

"Ben asla hayal satmam!"

Makam mevkiye değil, millet için hizmete aday olduğunu söyleyen Kılıç, insanı yaşat  ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yüceltsin düsturunu yol haritası olarak belirledik. Her ailenin ve her şehrin bir hikayesi var. Bizde inşallah sizlerle birlikte Nevşehir'imizin başarı hikayesini birlikte altın harflerle yazacağız. Ben realist birisiyim. Ben hayal satmıyorum, hayal vaat etmiyorum. Bir taraftan olaya rasyonel yaklaşıyoruz, bir taraftan da beklentilerin farkındayız. Günü kurtarma yaklaşımı ile değil tuğlaları tek tek koyarak gitmek istiyoruz. Ve Allah kısmet eder, hemşehrilerimiz teveccüh gösterirlese bunu hep birlikte başaracağız. Belediyenin önemli görevi yaşama dokunmak ve hizmeti eşit olarak dağıtmaktır. Merhamet ve dürüstlüğümüzden, dik duruşumuzdan ödün vermeden, nasıl ki Üniversitemiz ile Nevşehir'in yüz akı olduysak, belediye olarak da en başarılısı olacağımızın sözünü veriyorum” dedi. 

Nevşehir'in kadınları kazanacak, Nevşehirli kazanacak... 

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Nevşehir güçlü ve mutlu kadınların şehri olsun istiyoruz” dedi.  

Kılıç; "Nevşehir'i adım adım sokak sokak geziyor hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Çok şükür ziyaretlerimizde büyük bir teveccühle karşılaştık, sevildik, sayıldık, alkışlandık. Halkımız kardeşini, kızını, bağrına bastı önemli olan bu sevgi ve saygıya layık olmaktır. Bizim bakış açımızda adaylık ve başkanlık hizmet makamıdır. Biz hizmete talibiz. İçerisinde büyüdüğümüz topraklara hizmet etmek ve ait olmaktan her zaman gurur duyduğumuz Nevşehir'imizin refahına bir damla katkı sunacak olmamız bizim için büyük bir şereftir, adaylığımızdaki amacımız bu şerefe ulaşabilmektir. Görüyorum ki, Nevşehirli analarımızın, kızlarımızın bacılarımızın elleri omzumuzda çok şükür. Yine yarınımız Gençlerimiz de bizimle yürüyor geleceğe...İnşallah hepsine layık olmaya çalışacağım" dedi...

Ziyaretlerle ilgili düşüncelerini de FİB Haber Merkezine paylaşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Adaylığımızın netleşmesinin ardından her kesimden hemşehrilerimin şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alaka beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Hemşehrilerimin bu güvenine ve sevgisine layık olmaya çalışacağım. Zaten benim yetişme tarzında bu yöndedir. Allah Nevşehir Belediye Başkanlığı görevini bize nasip ederse istişare kültürü ile birlikte ortak hareket ederek çalışmalar yapacağız.” dedi.

"Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun."

Ben bu memlekete, bu şehire, Nevşehir'e aşığım.