25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için memleketi Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekilli A .adayı olan iş adamı ve siyasetçi Hüseyin ÖDEMİŞ gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Gündem hakkında çok sert sözler söyleyen ÖDEMİŞ  "Vatanımızın ve partimizin üzerinde 3. haçlı oyunları oynanmaktadır" diye konuştu.
işte ÖDEMİŞ' in ses getiren o  açıklaması;
           
    BÜYÜK TÜRK MİLLETİ VE ÜLKÜCÜ DAVA ARKADAŞLARIM

                   Büyük Türk milleti ve ülkücü dava arkadaşlarım

         1. Dünya savaşı sonunda, Türk Milletini yok etmek ve Anadolu'dan atmak için birleşmiş olan, zararlı cemiyetlere karşı, müdafaa-ı hukuk cemiyetleri kurulmuş ve mücadele başlamıştır. Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları; Müdafaa-ı hukuk cemiyetlerinin başlatmış olduğu bu mücadeleye resmiyet kazandırarak, yüce Türk Milletinin gayret ve kahramanlıklarıyla başarıya ulaşmış, Allah’ın izniyle de sonsuza dek yaşayacak Türkiye Cumhuriyetini kurmuşlardır. Fakat aynı odaklar yılmadan usanmadan M. Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetine saldırmaya devam etmişlerdir.
            Türk Milleti bu birinci saldırıyı başarıyla bertaraf etmiştir. Daha sonra 1969 da başlayıp 1980 ne kadar devam eden bir komünist saldırı başlamıştır. Aynı mahfiller yine sahneye çıkmış birlikte Türkiye Cumhuriyetini yıkmak ve komünist rejimi Türkiye'ye getirmek için saldırmışlardır. Bu sefer karşılarında cennet mekân başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ ve arkadaşları dikilmişlerdir. Binlerce kahraman ülkücü şehit verilmiş, çileler çekilmiş, zulüm ve her türlü kötülüğe karşı kahramanca mücadele verilmiş, Türkiye Cumhuriyetinin yıkılmasına müsaade edilmemiştir.
        Bu kutsal davanın üzerinden aynı odakların kışkırtmasıyla 12. EYLÜL.1980 darbesiyle Kenan EVREN markalı silindir geçmiştir. Birçok yiğit ülkücü darağacında şehit edilmiş, zindanlarda çürümüştür fakat yılmamışlar, zindanları taş medreseye çevirmişlerdir. Zindanlardan kurtulan kahramanlar en zor şartlarda dahi olsalar, Türkiye Cumhuriyetine yapılan bu ikinci saldırının tetikçisi olan ermeni asala belasını yok ederek devletinin imdadına yetişmiş Türk milletini bu beladan kurtarmışlardır. Fakat amaçlarına ulaşamayan düşman pes etmeyerek kalleşçe saldırılarına tekrar başlamıştır. Amaçları Türkiye Cumhuriyetini yok etmek, Türk varlığını Anadolu’dan silmektir.
        Haçlı zihniyeti ve onların yerli iş birlikçi vatan hainlerinin emeli; Türk Milletini yok etmektir. Bu karanlık odaklar ve haçlı zihniyeti olanlar günümüzde şekil değiştirerek üçüncü saldırıya başlamışlardır. Türk Milletinin, Türkiye cumhuriyetinin yegâne savunucusu, Türk milliyetçilerine en acımasız ve gaddarca şekilde hücumları devam etmektedir. Türk Milliyetçilerinin, Bayrak sevdalılarının, Allah sevgisiyle ezana sahip çıkanların, Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunanların, vatan sevgisiyle dolu kahramanların vücut bulduğu M.H.P. ve onun bilge lideri, Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ' ye hırçın bir saldırıya geçmişlerdir. Türk milleti zekidir, ülkücüler akıllıdır. Bu saldırıda aynı başarıyla atlatılacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yedi milyon beş yüz bin serden geçti ülkücüler dün olduğu gibi liderinin ve kutsal davasının arkasındadır.

        Büyük Türk Milleti;
Sizleri düşünmeye davet ediyorum. Allah rızası için bir dakika düşünün; gösterişi sevmeyen, kıldığı namazı gizleyen, yaptığı yardımlarla övünmeyen, politikaya girdiğinde zengin şimdi ise servetini kaybetmiş, dürüst, ilkeli, duruşundan vazgeçmeyen, verdiği sözden dönmeyen, devletin bekasını düşünen, kendi makam ve mevkisini Türk milletine, Türkiye cumhuriyetine adamış liderimize yani sayın Dr. Devlet BAHÇELİ'YE bu kadar saldırının sebebi nedir?
 Şimdi; 25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde meydanlarda verilen “çözüm süreci, ihanet kumpasını bitireceğiz” sözünden mi vazgeçilsin, yoksa 17-25 Aralık yolsuzluk dosyasının kapatılmasına mı göz yumulsun? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN' ın yasal görevlerini yapması isteğinden vazgeçsin.
Meclis başkanlığında, 8 Haziran günü (cani) Sayın Öcalan' a selam olsun amacımıza ulaştık, istiklal marşını okumak zorunda mıyım diyen Selahattin DEMİRTAŞ’ LAMI? Hakkâri’de sınırlarımızı çizdik bu sınırları temizledik bu sınırlar içerisinde ki işgalci güçler (Türkiye Cumhuriyeti güvenlik güçleri) derhal bu sınırları terk etsin diyen Pervin BULDAN’LA mı? Bize çevirdiğiniz silahları size çevireceğiz ve canınıza okuyacağız diyen Burcu Çelik ÖZKAN’LA mı hareket edecekti.
 Kendi partisine ihanet etmiş, arkadaşlarını arkadan hançerlemiş tarihin en büyük payandalığını yapmış, partisinden bile oy alamayan karanlık Deniz BAYKAL’ a mı oy verseydi. O zaman kahraman mı olacaktı.  O Deniz BAYKAL ki rahmetli MENDERES' in yakasına yapışarak hırpalayan birisidir Rahmetli MENDERES' in hatıralarından oy devşirmeye çalışan kişinin Deniz BAYKAL' a bu kadar önem vermesinin ve öne çıkarmasının nedeni nedir.

Peki, C.H.P dün cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği Ekmelettin İHSANOĞLU’ nu T.B.M.M başkanlığında neden desteklememiştir.
 Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunda M. Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarına saldıran odaklar, ermeni çeteleri, Rum çeteleri, Kürt çeteleri, Ahmet ANZAVUR zihniyeti, İngiliz uşakları, A.B.D mandacıları, Arap milliyetçileri aynı şekilde başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'İMİZE saldırmışlar, başarılı olamamışlardır. Binlerce şehit verdik; Bayrağa, vatana, Türk milletine zarar getirmedik.
Bugünde aynı mahfiller tarafından beslenen sözüm ona satılmış kalemler, Türkmen beyimiz Bilge lider Dr. Devlet BAHÇELİ ve arkadaşlarına acımasızca saldırmaktadırlar.
 Oysa bilge liderimizin bu kutsal davasında arkasında yedi milyon beş yüz bin serden geçti Ülkücü dava arkadaşları, yiğit evlatları vardır, her fedakârlığı yapmaya hazır ve nazırdır. Yeter ki Türkiye cumhuriyetinin kuruluşuna hizmet etmiş Müdafaa-ı hukuk cemiyetinin devamı olan M.H.P. ye ve o M.H.P. nin tek başına savunduğu Türk Devletine zarar gelmesin.
   Aynı mahfiller, satılmış kalemşorlar 470 milletvekili ile hükümet kuramayan partileri bırakıp M.H.P. yi suçlu ilan edeceklerdir. Amaçları M.H.P. yi yok edip Türkiye'yi parçalara bölmek ve yabancılara peşkeş çekmektir. Fakat kutsal davaya inanmış yiğit ülkücüler ve milliyetçiler var oldukça başarılı olamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyetini yıkamayacaklardır.
   Bizler dik duruşun "dünya tersine dönse duruşumuzdan vazgeçmeyiz” sözünün ülkücüler olarak sonuna kadar arkasındayız.
  Verdiği sözden dönmeyen, M.H.P ye kurulan tuzakları bir bir atlatan bilge liderimiz Türkmen beyimiz sayın Dr. Devlet BAHÇELİ ve arkadaşlarının bu üçüncü haçlı saldırısını da Kılıç ARSLAN zekası ve kahramanlığı ile savuşturacaklarına inancımız tamdır. Bu kahramanlar Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza dek yaşamasına vesile olacaklardır.
Ezan susmaz, Bayrak inmez, Vatan bölünmez.


    NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE



                                                                                      25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi
                                                                                      Milletvekili A.Adayı
                                                                                        Hüseyin ÖDEMİŞ