Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'in katıldığı Ortahisar Belde teşkilatındaki toplantıda Yılmaz Bilik'e görev tevdi edildi.
Recep Tayyip Erdoğan'ın her konuşmasında dile getirdiği, ilgili yardımcılarına gerekli talimatları verdiği tüm Türkiye genelindeki teşkilatlardaki yenilenme, metal yorgunluğu, beldeler ile başladı.
Ak Parti Ürgüp İlçe teşkilatına da yansıması muhtemel yenilenme süreci ve 6. olağan kongrede Ürgüp'ün de arasında bulunduğu Nevşehir'in ilçelerindeki kongreler yeni ilçe başkanları ve yönetimleriyle 2002 ruhuyla 12 Kasım tarihinde tamamlanacak.
 
 
'METAL YORGUNLUĞU VAR, BUNU AŞMAMIZ LAZIM'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: "AK Parti, milletin bağrından çıkmış ve bugüne kadar gücüne hep milletten almış bir partidir. Milletimizle irtibatımızın zayıfladığı gün, bizim Allah göstermesin bittiğimiz gün olacaktır. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız kesinlikle dün de arkadaşlarımla paylaştım, tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz. Çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor. Bunun için de bütün ilgili birimlerimizin yoğun bir çalışma içerisinde bu hazırlıkları yapması gerekiyor. Diğer taraftan da bakanlıklarımızın hepsi hazırlıklarını, çalışma programlarını, takvimlerini hazırlayarak, bir taraftan 2019'un bir taraftan da 2023'ün programını güncellemek durumundadır. Ben sizlere güveniyorum."