AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, seçim çalışmaları kapsamında her gün bir mahallede ev toplantısı yaparak vatandaşlarla buluşup destek istemeye devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine bir ay kala, AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Özçelik, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren belde teşkilatıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayan Başkan Adayı Süleyman Özçelik, akşamları ise her gün bir mahallede ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelip destek istiyor.

AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener'in de eşlik ettiği ev ziyaretinde projelerini anlatan Başkan adayı Özçelik, Nar beldesinin her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Ev ziyaretinde mahalle sakinleri ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Nar belediye başkan adayı Süleyman Özçelik, yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Gittikleri her ziyarette olumlu bir hava ile karşılaşan Özçelik, “Talip olduğumuz görevin bilincindeyiz ve bu ölçüde güzel beldemizin her sahasında varız. Gönüllere talibiz. Bunun için de 31 Mart’ta desteklerinize ve dualarınıza talibiz.” ifadelerini kullandı.