AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Ali Kemikkıran'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Önceki dönem Milletvekili Murat Göktürk ve İl Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in eşlik ettiği ziyarette AK Parti İl Başkanlığında partililerle buluşan Özhaseki yaptığı açıklamasında; AK Parti olarak çalışmaya devam edeceğiz, "Dışarıdaki şer güçlerini herkes biliyor ama içimizde ne yazık ki o şer güçlerinin temsilciliğini yapanlar var. Bunlara karşı uyanık olacağız. Yıllardır bu ülkenin mücadele verdiği terör örgütlerinin sözcülüğünü yapanlar var. ABD'nin emriyle burada onların sözcülüğünü yapanlar var. Burada Türkiye'nin iyiliğini istemeyenler var. Onlara karşı da uyanık olacağız. Çalışacağız gayret, edeceğiz. Allah'ta bereketini ihsan edecek. İnşallah güzel günler bizim olacak." diye konuştu.

Özhaseki ziyareti sonrasında yaptığı açıklamasında; " Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ile birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve bizleri bu karlı günde bile yanlız bırakmayan azimli, gayretli dava arkadaşlarımızla gönülden kucaklaştık.AK Kadroların Nevşehir’de yaptıkları birbirinden kıymetli çalışmalardan memnuniyet duyduk." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Olağan il ziyaretleri kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sn Mehmet Özhaseki'yi AK Parti Nevşehir ailesi olarak Nevşehir’imizde ağırladık. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ve beraberindeki hazirunumuza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." dedi.