BAŞKAN PALADAN İKİ TANE BAYRAM MÜJDESİ
AK Parti İlçe Başkanı Serdal Pala Derinkuyu İlçesine doğalgazın getirilmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
      Pala yaptığı açıklamada, “2013/4347 Sayılı KHK ile 10. 000 nüfusu geçen ilçelere doğalgaz ulaştırılması sağlanacaktır. Derinkuyu İlçemiz bu yatırımdan yararlanmak imkânına sahip. 29 Ekim 2013 tarihine kadar Derinkuyu ilçe merkezinde 3.010  adet elektrik abone sayısının 1.806 müracaat sayısı sağlandığı takdirde ilçemize doğalgaz gelecektir. Botaş tarafından yaklaşık 335 TL olarak belirlenen bağlantı bedeli İl Özel İdaresi tarafından açılacak olan bir banka hesabına yatırılacaktır. 1.806 abone  tarafından bu bedel yatırıldığı takdirde İl Özel İdaresi tarafından Botaş’a müracaat edilerek Derinkuyu İlçemize doğalgaz getirilmesi sağlanacaktır.Bu konuda vatandaşlarımız duyarlı olup bu tarihi fırsatı kaçırmayacaklardır.

 

Daha önce Derinkuyu İlçemiz hayal etmekte bile zorlandığı doğalgaza kavuşacaktır. Doğalgaz ile ilgili bireysel düşünenler oldu. 35 yıl doğalgaz gelmez, gelmesi de hayaldir ifadelerini kullanmışlardır. Bizler Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın A.Erdal Feralan, Sayın Murat Göktürk ve Sayın Ebubekir Gizligider ile özverili, abi, kardeş Derinkuyu’nun daha güzel bir İlçe olması için çalışıyor ve kendimizi Derinkuyu’ya hizmetkar olarak adıyoruz.Bu konu ile ilgili bayram öncesi bizlere bu müjdeyi verdikleri için Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.
Bir ikincisi tam teşekküllü Devlet Hastanesi inşaatı başlamıştır. Devlet Hastanesi inşaatı yakın bir zaman içerisinde bitirilip vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.
Bizler Ak Partili olarak bir aileyiz. Bizde ağabeylik, kardeşlik, sevgi, saygı, dostluk, birlik ve beraberlik var. Bu gücümüzle hiçbir şeye mazeret bildirmeden, hayır olmaz demeden var gücümüzle vatandaşlarımıza hizmetkâr olabilmek için elbirliğiyle çalışıyoruz. Bayram öncesi bu müjde de hep yanımızda olan Milletvekillerimize Derinkuyulu hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Haber:Osman Aytekin