Nevşehir eski Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek bir yıl önce istifa etmesinin ardından dünde AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. 

Rasim Arı, istifasının hemen ardından sosyal medya hesabından CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili tüm paylaşımlarını da sildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Arı, İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılara: 'Artık Burada Program Yapamazlar' demişti...

Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada YSK'nin İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından 'Herşey çok güzel olacak' mesajı paylaşan sanatçılar için "En ufak bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen 'kanaat özgürlüğüm' çerçevesinde ilan ediyorum" demişti. Arı'nın İmamoğlu ile ilgili o tweetleri de sildiği görüldü. Arı, şunları söylemişti:

"Milletimizin milli ve manevi değerleriyle sorun yaşayan, yeri geldiğinde terör örgütü propagandası yapan 15 Temmuz hain gecesinde ortalara çıkamamış, Berkinleri her durumda anıp da Yasinleri Erenleri asla anmayan, gezide çapulcularla bir ve beraber olarak vandallığa destek olan ve ülkenin bekası söz konusu olduğunda devamlı kaçak güreşmiş fakat YSK kararının hemen ardından aniden aslan kesilen Kendilerini sanatçı olarak addedip 'milli ve manevi toplum öncülüğü' rollerini hiçe sayan 'şahısların' bu dakikadan itibaren şehrimde tarafımızdan düzenlenecek olan en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen 'kanaat özgürlüğüm' çerçevesinde ilan ediyorum" dedi.

Arı'nın bu hareketi Merhum eski Başbakanlardan Süleyman Demirel'in eski bir sözünü hatırlattı bizlere: "Dün dündür, bugün bugündür..."

Kaynak: Birgün Gazetesi