Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mevlüt Aydın'ı ziyaret ettikten sonra, bir süre önce Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlığı’na seçilen Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir ve Kapadokya konularının da görüşüldüğü ziyaret oldukça samimi bir havada geçti.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, "Üst Kurul Başkanlığı’nın hayırlı olması temennilerinde bulunarak, kendisi ile daha öncesinden gelen bir hukunununda bulunduğu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanımız, kadirşinas misafirperverliğiyle bizleri ağırladı. Marka şehre yaraşır tanıtım organları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sürprizler ÇOK YAKINDA... Bu vesile ile bir kez daha değerli dostum, kardeşim, Sayın Ebubekir ŞAHİN’e yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’de, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah utandırmasın kardeşim. İnşallah Nevşehir kazanacak.” Dedi.