AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında gündüzleri esnaf ziyaretlerine akşamları da vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Arı, bugün Cuma namazını Sanayi Camii'nde kıldıktan sonra sanayideki esnafla bir araya geldi ve sanayi esnafına kendi eliyle dağıttığı tatlılardan ikram etti. Ardından İHH Vakfını ve İlim Yayma Cemiyetini ziyaret eden Arı, akşam TOKİ'de bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşlarla buluştu. Burada bir kız çocuğunun doğum gününü kutlayan Arı yaptığı konuşmada, "Allah bize bu şehre hizmet etmeyi nasip ederse biz kadınlara, gençlere ve çocuklara pozitif ayrımcılık göstereceğiz. Onlar için hazırladığımız projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğimizden projelerimizde öncelik vereceğimizden emin olabilirsiniz. Biz insanı yaştaki devlet yaşasın düsturuyla hareket etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Arı, "Ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan hemşerilerimizin refahı için gece gündüz çalışacağız. 2023 Türkiye'sinin Yıldız Kenti, Medeniyet Şehri Nevşehir vizyonumuzu hayata geçireceğiz" dedi.