AK Parti evşehir İl Gençlik Kolları 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Mahalle Buluşmaları ile gençlerle bir araya geliyor.

Bu kapsamda AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz15 Temmuz Mahallesi gençleriyle bir araya geldi.

Birlik ve Beraberlik 

AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı buluşmalarda 31 Mart Yerel seçimlerinin ülkemiz ve gönül coğrafyamız için hayati bir önem taşıdığına vurgu yaparken, yerel ve ulusal gündemlerin istişaresinin dışında ülkemiz üzerinde gerçekleştirilmek istenen siyasal, sosyolojik ve ekonomik darbeye karşı milletce ve ümmetce birlik beraberliğin pekiştirilmesinin gerekliliğine değindi.  ‘Şahıslar gelip geçici, baki olan davadır. Biz partimiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tam bağımsız Büyük ve Yeni Türkiye hedefleri için sahadayız.’ dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinin önemine vurgu yapan Rasim Arı; “AK Parti, bugünden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirlemiş ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Planlı, programlı bir şekilde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuza devam etmekteyiz. Bizim derdimiz önce millet, önce memleket.” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz; "Mahalle Gençlik buluşmamızın ilkini 15 Temmuz mahallemizdeki genç kardeşlerimiz ile gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz .Gençliğin abileri İl başkanımız Mustafa Rauf YANAR ve Belediye Başkan adayımız Rasim ARI ile gençleri buluşturmaya devam edeceğiz.Haftaya Güzelyurt ve Esentepe mahallelerimizdeyiz. Tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz." dedi.